Sende Üye Ol,Para Kazan

31 Ağustos 2007 Cuma

Fikrimin İnce Gülü Bilinmeyenleri Ve Çekimler

Fikrimin İnce Gülü Dizisi 7 Eylül'de Show TV'de

İşte Kenan Işık'ın ShowTv''de yayınlanacak olan yeni dizisi "Fikrimin İnce Gülü"nün bilinmeyenleri;

Işık dizi ile ilgili şöyle konuştu;

"’Fikrimin İnce Gülü’ adlı yeni bir diziye başlayacağız. Dizinin öyküsü bir kasabada geçiyor. Ben belediye başkanını oynayacağım. Belediye başkanının gençliğinde sevdiği kız, büyük şehre gidiyor ve orada evlenip çoluk çocuğa karışıyor. Günün birinde kadın, uyuşturucu müptelası oluyor ve çocuğunu alıp evine dönüyor. Belediye başkanı da yıllar önce sevdiği kadını karşısında görünce her şey altüst oluyor."

Amasra'da dizi çekimi!

Aydan Şener ve Kenan Işık’ın başrollerini paylaştığı 'Fikrimin İncegülü' adlı televizyon dizisi çekimleri Amasra'da yapılıyor.

Aydan Şener ve Kenan Işık’ın başrollerini paylaştığı “ Fikrimin İncegülü “ adlı televizyon dizisi filmin çekimleri Tarihi ve Turistik Amasra ilçesinde yapılıyor.

Med Film şirketinin yapımcılığını üstlendiği “ Fikrimin İnce Gülü “ adlı dizi Show TV.’de mayıs ayının ilk haftasında gösterime girecek. Fikrimin ince gülü isimli televizyon dizisinin 8 bölümü Amasra çekilerek, diğer kalan bölümlerinin ise Haziran ve Ağustos aylarında tekrar Amasra’da çekileceği bildirildi.

Aydan Şener ve Kenan Işık’ın başrollerini paylaştığı “ Fikrimin İnce Gülü “ adlı TV.dizisinde Aydan Şener Uyuşturucu bağımlısı oğlunu bu illetten kurtarmaya çalışan bir anneyi canlandırıyor.

Hiç yorum yok: